

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA COMMISSION CHAMBERS June 23, 2015

- 9:00 am Agenda and Consent Agenda
 RE: June 16, 2015 Minutes and Summary Minutes
 RE: June 20, 2015 Board of Appeal and Equalization Minutes and Summary
 Minutes
 RE: CD #37 Repair Request
 RE: Tobacco License for Genesis-Cenex
- 2. **9:05 AM Kathy Brockway, PZ Administrator (10 minutes)** RFA- Perkins Feedlot Expansion, Traxler's Construction Mineral Extraction

3. 9:15 am Pam Simonette and Shayne Bender (15 min) RE: Set values on tax forfeiture inventory RE: Set auction date

- 4. 9:30 a.m. Human Resources (10 min.)
- 5. **9:40 am Darrell Pettis, Administrator** RE: Professional Service Agreement for City of Le Sueur TAP Project RE: TH 169 and CR 28 Bid Results RE: County Equipment
- 6. **10:00 am Reconvene Board of Equalization (30 min)**

- 7. 10:30 a.m. Sara Heger, U of M (30 min)
- 8. **11:00 am Cindy Shaughnessy, Public Health Director (10 minutes)**
- 9. Future Meetings