

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA LE SUEUR COUNTY COURTHOUSE, COURTROOM A April 21, 2015

- 1. Board Meeting will be held at the Courthouse, second floor, Courtroom A
- 9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda
 RE: April 7, 2015 Minutes and Summary Minutes
 RE: 3.2 License St. Thomas Sportsmen
 RE: CD #54 Repair Request
- 3. 9:05 a.m. Claims (10 min)
- 4. 9:15 a.m. Human Services
- 5. **10:15 a.m. Kathy Brockway, PZ Administrator (5 minutes)** Request for Action- 2 CUP's Beaver Dam Resort, Genesis Growing Solutions
- 6. **10:20 a.m. Dave Scheiber (10 min)** RE: Ottawa Area Environmental Concerns
- 7. **10:30 a.m. Dave Tiegs (10 min)** RE: Ag Tractor Lease RE: 2015 Water Safety Grant Agreement
- 8. 10:40 a.m. Cindy Shaughnessy, Ann Traxler, Amy Beatty, Brad Krier (10 min)

Update on Bird Flu (Avian Influenza H5N2)

- 9. **10:50 a.m. Jim McMillen (5 min)** RE: Truck Bids
- 10. **10:55 a.m. Human Resources (5 min.)**
- 11. **11:00 a.m. Don Reak** RE: Lake Washington Petty Cash Fund
- 12. **11:05 a.m. Jim Golgart** RE: Distribution of Memorial Day funds
- 13. Future Meetings
- 14. Board Meeting ends at 11:00 am for Commissioners to attend videoconference at noon in Waseca.