LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA COMMISSION CHAMBER March 17, 2015

- 1. **9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda** RE: March 3, 2015 Minutes and Summary Minutes
- 2. 9:05 a.m. Claims (10 min)
- 3. 9:15 a.m. Human Services
- 4. **10:15 a.m. Aaron Wills (15 min)** RE: German-Jefferson Neighborhood Meetings
- 5. **10:30 a.m. Beth Meyer German Jefferson Sewer District (10 min)**
- 6. **10:40 a.m. Melissa Schaefer German Jefferson Sewer District (5 min)**
- 7. 10:45 a.m. Human Resources (10 min.)
- 10:55 a.m. Dave Tietz and Kathy Brockway (5 min)
 RE: Aquatic Invasive Species Funding
 RE: German Jefferson Sewer District Waiver
- 9. **11:00 a.m. Ann Traxler (10 min)** RE: Joint Powers Agreement RE: Grant Expenditures RE: Radio Estimate
- 10. **11:10 a.m. Justin Lutterman, GIS (5 min)** RE: AeroLogix Agreement

11. **11:15 a.m. Darrell Pettis, Administrator/Engineer**

RE: Applicant's Resolution RE: Retriever Grader Attachment RE: Kilkenny Fire Department ATV Trail Ride RE: Sheriff Vouchers RE: Joint Powers Agreement, eCharging Adapter-BCA RE: German Jefferson Sewer District Public Hearing

12. Future Meetings