## LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA COMMISSION CHAMBER March 3, 2015

- 1. **9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda** RE: February 24, 2015 Minutes and Summary Minutes
- 2. 9:05 a.m. Claims (10 min)
- 3. 9:15 a.m. Human Services Used Van Approval (AMHI Funding)
- 4. 9:20 a.m. Bob Goede MCIT (15 to 20 min) RE: MCIT Report to the Board
- 9:40 a.m. Cindy Shaughnessy, Public Health Director (15 minutes)
  UCare Grant; Request for Approval; SHIP update; 2014 Financial Summary; 2015 goals
- 6. 9:55 a.m. Human Resources ( 5 min)
- 7. 10:00 a.m. Veeam License Addition (5 min)

## 8. 10:05 a.m. Darrell Pettis

RE: Le Center and Le Sueur Wellhead Protection Plans RE: SSTS Bulletin RE: Le Sueur Waseca Group Home Transfer from Misc. Revenues to Revenue RE: State Aid Bond Resolution RE: Board of Appeal and Equalization, June 20, 2015 Meeting Date RE: CSAH 23 Project Final