## LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA COMMISSION CHAMBERS January 6, 2015

1.	9:00 a.m. Board	l Reorganization	(15 min)	١
----	-----------------	------------------	----------	---

2. 9:15 a.m. Agenda and Consent Agenda

RE: December 23, 2014 Minutes and Summary Minutes

- 3. 9:20 a.m. End of Year Claims (10 min)
- 4. 9:30 a.m. Human Resources (10 minutes)
- 5. 9:40 a.m. Middle and Lower MN Civic Engagement funding; Gravel Tax Request for Shoreland; Water plan Extension (20 min)

The MPCA has funding available for Civic Engagement; needs a fiscal agent; Requesting Gravel Tax \$92,240 for shore land cost share projects. Approve Prairie Restoration to redo Ray's Lake County Park Shoreline. Resolution for Water Plan extension.

- 6. 10:00 a.m. Open Newspaper Bids
- 7. **10:05 a.m. Amy Beatty (5 min)**

RE: Recycling Agreement

8. 10:10 a.m. Shayne Bender (5 min)

RE: Clerical Abatements and Additions to Tax Rolls Annual Report

9. **10:15 a.m. Pam Simonette (10 min)** 

RE: Depositories for 2015
RE: Claims to be Paid
RE: Dedicated Reserves

10. **10:25** a.m. Darrell Pettis, Administrator

RE: Request out of State Travel, NACE April 18 - 23

RE: Comittee Assignments
RE: S&P General Obligation