LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA COMMISSION CHAMBERS November 18, 2014

1.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda RE: November 4, 2014 Minutes and Summary Minutes RE: Repair Request, CD# 68 in Cordova
2.	9:05 a.m. Claims (10 minutes)
3.	9:15 a.m. Human Services (1 hour)
4.	10:15 a.m. Jim McMillen (10 minutes) RE: Carpet RE: Facility Study
5.	10:25 a.m. Human Resources (5 minutes)
6.	10:30 a.m. Pam Simonette (5 min) RE: Repurchase Application
7.	10:35 a.m. Darrell Pettis, County Administrator (15 minutes) RE: CR #104 Funding RE: Miscellaneous RE: Cost-Share Claim
8.	10:50 a.m. Work Session to Discuss Potential Road Projects (10 min)
9.	11:00 a.m. Workshop, Jim McMillen (30 minutes)

RE: Veterans Services Administrative Assistant