

## LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA February 19, 2019

1.	<ul> <li>9:00 a.m. Call Board of Commissioners Meeting to Order</li> <li>1. Pledge of Allegiance</li> <li>2. Agenda Approval</li> <li>3. Consent Agenda Approval: February 5, 2019 Minutes and Summary Minutes</li> </ul>
2.	9:05 a.m. Claims (5 min)
3.	9:10 a.m. Joshua Mankowski, Planning & Zoning Administrator (5 min) 1. Ordinance Amendment Resolution
4.	9:15 a.m. Sue Rynda, Human Services Director (35 min.)
5.	9:50 a.m. Dave Tiegs, Highway Engineer (5 min)
6.	9:55 a.m. Holly Kalbus, Environmental Resources Specialist (15 min.)  1. One Watershed One Plan-Joint Powers Agreement
7.	10:10 a.m. Human Resources (10 min)
8.	10:20 a.m. Darrell Pettis, County Administrator  1. True Transit Update
9.	Commissioner Committee Reports

**Future Meetings** 

10.

11. Work Session after the Board Meeting: No Wake Zone Ordinance