

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA February 5, 2019

1. 9:00 a.m. Call Board of Commissioners Meeting to Order

- 1. Pledge of Allegiance
- 2. Agenda Approval
- 3. Consent Agenda Approval: January 22, 2019 Minutes and Summary Minutes and January 2019 Transfers
- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 9:10 a.m. Nik Kadel, Ditch Specialist (10 min)
 1. County Ditch Update
- 4. 9:20 a.m. Ordinance Revisions Public Hearing (30 min)

9:50 a.m. Dani Blaschko, Ditch Manager (5 min) 1. Ditch Balance Update

6. 9:55 a.m. Tyler Luethje, Parks Director (5 min)1. Lake Washington Regional Park Resolution

7. 10:00 a.m. Jim Golgart, Veterans Service (5 min)

- 1. Out of State Travel Request for Jamie Von Bank and Jim Golgart to attend NACVSO Conference
- 2. Out of State Travel Request for Jim Golgart to attend the NaCo Conference in July, 2019
- 3. Memorial Day Distribution

- 8. 10:05 a.m. Human Resources (10 min)
- 9. **10:15 a.m. Darrell Pettis, County Administrator** 1. TRUE Transit Update
- 10. **Commissioner Committee Reports**
- 11. Future Meetings
- 12. Reminder: CHB Meeting at 1:00 p.m. in Waterville