

# LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA January 8, 2019

1.	9:00 a.m. Swearing In and Board Reorganization(30	) min	١
----	---	-------	---

2. 9:30 a.m. Agenda and Consent Agenda (5 min)

RE: December 18, 2018 Minutes and Summary Minutes

RE: December 2018 Transfers

- 3. **9:35 a.m. Claims (5 min)**
- 4. 9:40 a.m. Human Resources (5 min)
- 5. 9:45 a.m. Jim McMillen, Maintenance Director (5 min)

RE: Schwickert's Proposal

6. 9:50 a.m. Brett Mason, Sheriff (15 min)

RE: Equipment - Cellebrite Quote

RE: Firearms Quotes RE: Holster Quotes

RE: Taser Quote

RE: Request purchase of duty handguns upon retirement and/or Sheriff

recommendation

7. 10:05 a.m. Shayne Bender, Assessor (5 min)

RE: Clerical Abatements and Additions to Tax Rolls Annual Report

8. 10:10 a. m. Jeff Neisen, IT Director (5 min)

# 9. **10:15 a.m. Dave Scheiber (20 min)**

RE: Land use and noise ordinance

RE: Response to editorial in newspaper

# 10. 10:35 a.m. Pam Simonette, Auditor - Treasurer (10 min)

RE: 2019 Claims, Dedicated Reserves, Depositories, Interest

# 11. 10:45 a.m. Holly Kalbus, Environmental Services, (10 min)

2019 Gravel Tax Project West Jefferson

#### 12. 10:55 a.m. Brian Kunz, A&P Senior Project Manager ( 5 min)

RE: Justice Center Contracts: Crane Creek Asphalt and Steinbrecher Painting

# 13. 11:00 a.m. Open Legal Newspaper Bids (5 min)

#### 14. 11:05 a.m. Darrell Pettis, County Administrator

RE: 2019 AMC Appointments

**RE: 2019 Commissioner Committees** 

**RE:** Environmental Services Appointments

**RE: Funding Letter** 

#### 15. Commissioner Committee Reports

#### 16. Future Meetings