

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA November 6, 2018

1. 9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda

RE: October 23, 2018 Minutes and Summary Minutes

RE: October 2018 Transfers

- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Public Health (15 minutes)
- 4. 9:25 a.m. Darrell Pettis, County Administrator (5 min)

RE: Reminder for Commissioners King and Gliszinski - Canvassing Board Meeting, Nov. 9th at 10:00 a.m. in the Commissioner's Room

RE: Reminder for Commissioners to register for December AMC Conference

RE: Bonding/CIP

RE: Justice Center Contracts: CE Contract (window shades), Aaron Carlson Corp (custom casework), BDS Laundry Systems (commercial laundry), American Door Works (overhead doors), TCR Enterprises (J&K Masonry)

RE: HR Agenda

5. **9:30 a.m. Jim Golgart (5 min)**

RE: Veterans Van Policy Update RE: Budget Carryover Discussion

6. 9:35 a.m. Pam Simonette, Auditor - Treasurer (5 min)

RE: David Woestehoff Farm Lease

7. 9:40 a.m. Casi Story, 4-H Program Coordinator (5 min)

RE: 4-H Foodstand Lease Agreement

- 8. **9:45 a.m. Dave Tiegs, Highway Engineer** RE: Winter Maintenance Agreement
- 9. **Commissioner Committee Reports**
- 10. Future Meetings
- 11. Highway Work Session
- 12. Reminder: CHB Meeting at 1:00 p.m. in Waterville