

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA October 23, 2018

- 1. **9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda (5 min)** RE: October 16, 2018 Board Minutes and Summary Minutes RE: Liquor License - Jonny BBQ, LLC
- 2. **9:05 a.m. Tim Koppelman, DNR (5 min)** RE: Sanborn Lake JPA
- 3. 9:10 a.m. Joshua Mankowski, P&Z Admin (5 min) Request for Action
- 4. **9:15 a.m. Pam Simonette, Auditor-Treasurer (5 min)** RE: Credit Card Request for Laura Quickle with Drug Court
- 5. 9:20 a.m. Jim Golgart, Veteran's Services (5 min) RE: Out of State Travel Request - NACo Legislative Conference
- 6. 9:25 a.m. Holly Kalbus, Environmental Resources Specialist (5 min) Proposed Gravel Tax Project
- 9:30 a.m. Darrell Pettis, County Administrator
 RE: Le Sueur-Rice Joint Ditch 63
 RE: HR Item
 RE: Miscellaneous
- 8. Commissioner Committee Reports

9. Future Meetings