

## LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA September 25, 2018

- 1. **9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda (5 min)** RE: September 18, 2018 Minutes and Summary Minutes
- 2. 9:05 a.m. Set 2019 Preliminary Levy (10 min)
- 3. 9:15 a.m. Josh Mankowski (10 Min) RE: Request for Action
- 4. 9:25 a.m. Holly Kalbus (5 min)
- 5. 9:30 a.m. Human Resources (5 min)
- 6. 9:35 a.m. Ann Traxler, Emergency Management (10 min) RE: Disaster Declaration RE: EMPG Grant Agreement
- 7. **9:45 a.m. Darrell Pettis, County Administrator** RE: Justice Center
- 8. Commissioner Committee Reports
- 9. Future Meetings
- 10. Work Session Phase 2 Architect