

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA September 18, 2018

- 9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda
 RE: September 4, 2018 Minutes and Summary Minutes
 RE: August 2018 Transfers
 RE: Sheriff's Youth Project of Le Sueur County Gambling Application
- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Human Services (35 min)
- 4. 9:45 a.m. Brett Mason, Sheriff (5 min) RE: 2019 Squads
- 5. 9:50 a.m. Pam Simonette, Auditor-Treasurer (10 min) RE: License Bureau Update
- 6. 10:00 a.m. Dani Blaschko, Ditch Manager (15 min) RE: Contracts with H2Over Viewers - CD 22, 26, 35, 37, 41, 43, 44, 48, 49, 60, 61, 65
 RE: Improvement Petition for CD41
 RE: Improvement Petition for CD61
- 7. **10:15 a.m. Justin Lutterman, GIS (5 min)** RE: Software Upgrade
- 8. 10:20 a.m. Dave Tiegs, Highway Engineer (5 min)

- 9. **10:25 a.m. Darrell Pettis, County Administrator** RE: Future Board Meetings Update RE: HR Agenda
- 10. Commissioner Committee Reports
- 11. Future Meetings
- 12. **2019** Preliminary Levy Workshop following the Board Meeting