

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA August 28, 2018

- 1. **9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda (5 min)** RE: August 21, 2018 Minutes and Summary Minutes
- 2. 9:05 a.m. Public Health 2017 Annual Agency Evaluation (60 minutes)
- 3. **10:05 a.m. Joshua Mankowski (10 min)** Request for Action
- 4. **10:15 a.m. Ann Traxler and Tammy Stewig, Emergency Management (15 min)** RE: TZD Joyride Presentation
- 5. **10:30 a.m. Dan Larson, MRC Executive Director (15 min)**
- 6. 10:45 a.m. SHIP Grant Application Human Services/Clubhouse (5 min)
- 7. 10:50 a.m. Dave Tiegs, Highway Engineer (5 min)
- 8. **10:55 a.m. Darrell Pettis, County Administrator** RE: HR Agenda RE: Support Letters
- 9. **Commissioner Committee Reports**
- 10. Future Meetings

11. West Jefferson Workshop

12. No Wake Zone Ordinance Workshop