

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA July 17, 2018

1.	9:00 a.m.	Agenda and	Consent Agenda

RE: July 3, 2018 Minutes and Summary Minutes

RE: June 2018 Transfers

RE: Safari Club Gambling Permit Application

- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Human Services (35 min.)
- 4. 9:45 a.m. Mike Schultz, SWCD (10 min)

RE: Ditch Specialist Position Budget

- 5. 9:55 a.m. Human Resources (10 min)
- 6. 10:05 a.m. Dave Tiegs, Highway Engineer (10 min)
- 7. 10:15 a.m. Brett Mason, Sheriff (5 min)

RE: DTF Vehicle

8. **10:20 a.m. Darrell Pettis, County Administrator**

RE: West Jefferson Update

RE: Justice Center Contract: Tierney Brothers

RE: Notification of Outdoor Heritage Fund Proposals

RE: County Ditches

- 9. **Commissioner Committee Reports**
- 10. Future Meetings
- 11. Rural Sirens Work Session