

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA March 6, 2018

1	9:00 a.m.	Agenda	and	Consont	Agenda
⊥.	3.00 a.iii.	Agenua	anu	COHSCHIL	Agenua

RE: February 27, 2018 Minutes and Summary Minutes RE: Le Sueur Valley Ducks Unlimited Gambling Application

RE: February 2018 Transfers

RE: Immaculate Conception of Marysburg Renewal

- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Public Hearing-Ordinance Amendment (30 Min)
- 4. 9:40 a.m. Casi Story (5 min)

RE: Lighting Request

5. 9:45 a.m. Marty Baker, Le Sueur County Fair Board President (15 min)

RE: 2018 Budget

RE: Funding Considerations - Beef Barn Gates, Horse Arena Project, Horse Barn Project and Lighting Project for Grandstand & Parking

6. **10:00 a.m. Pam Simonette, Auditor - Treasurer (5 min)**

RE: CD 54 Contract with H2Over Viewers

- 7. 10:05 a.m. Dave Tiegs, Highway Engineer (5 min)
- 8. **10:10 a.m. Human Resources (10 min)**

- 9. **10:15 a.m. Darrell Pettis, County Administrator** RE: West Jefferson Interconnect Agreement
- 10. Commissioner Committee Reports
- 11. Future Meetings