

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA February 20, 2018

1.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda RE: February 6, 2018 Minutes and Summary Minutes
2.	9:05 a.m. Claims (5 min)
3.	9:10 a.m. Human Services (35 min)
4.	9:45 a.m. Human Resources (10 min)
5.	9:55 a.m. Ann Traxler, Emergency Management (10 min) RE: Camera Director Certification Presentation to Tammy Stewig
6.	10:05 a.m. Joe Stangel, Assistant Regional Wildlife Manager, MN DNR (15 min) RE: Acquisition Notification
7.	10:20 a.m. Jeff Neisen, IT Director (15 min) RE: 2018 IT PC purchase, and maintenance renewals
8.	10:35 a.m. Darrell Pettis, County Administrator RE: West Jefferson Update
9.	Commissioner Committee Reports

Future Meetings

10.