

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA February 6, 2018

1	9:00 a.m.	Agenda	and	Consont	Agenda
⊥.	3.00 a.iii.	Agenua	anu	COHSCHIL	Agenua

RE: January 23, 2018 Minutes and Summary Minutes

RE: January 2018 Transfers

2. 9:02 a.m. Jeff Neisen, IT Director

RE: Introduction

3. 9:05 a.m. Claims (5 min)

4. 9:10 a.m. Nik Kadel, Ditch Inspector (10 min)

RE: Ditch Update

5. 9:20 a.m. Dave Tiegs, Highway Engineer (5 min)

RE: Seasonal Bids

6. 9:25 a.m. Joshua Mankowski, Planning and Zoning Administrator (5 Min)

RE: Public Hearing for Ordinance Change in Steep Slop Definition, Drainage Grant

RE: 2018 Drainage Records Modernization

7. 9:30 a.m. Mike Schultz, SWCD (5 min)

RE: Memorandum of Understanding for Buffer Enforcement

RE: Dew Drop Trailer Purchase

8. 9:35 a.m. Mike Wiese and Barry LaFreniere, AP (30 min)

RE: Justice Center Cost Estimate

9.	10:05 a.m. Brett Mason, Sheriff	(5 min)	١
----	---------------------------------	---------	---

RE: Motorola Contract RE: Ancom Contract RE: 2018 Vehicle Bids

10. 10:10 a.m. Bruce Kimmel, Senior Advisor, Ehlers (10 min)

RE: Series 2018B Jail Bonds

11. **10:20** a.m. Human Resources (10 min)

12. 10:30 a.m. Darrell Pettis, County Administrator

RE: West Jefferson Update RE: Voting Equipment Grant

RE: Funding Request for MN River Valley Scenic Byway

RE: Dantona Subordination Request

13. 10:40 a.m. CLOSED SESSION

RE: To develop a labor negotiations strategy per MN Statute 13D.03 Subd.1(b)

14. Commissioner Committee Reports

15. Future Meetings

16. **Highway Workshop**