

## LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA January 16, 2018

1	9·00 a m	Δσenda a	and Con	sent Agenda
<b>1</b> .	3.00 a.iii.	Agenua d		seni Agenua

RE: January 2, 2018 Minutes and Summary Minutes

RE: December 2017 Transfers

- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Human Services (35 min)
- 4. 9:45 a.m. Pam Simonette, Auditor Treasurer (10 min)

RE: 2018 Claims, Dedicated Reserves, Depositories, Interest

RE: Resolution Supporting the Maintenance of Local License Bureaus

## 5. 9:55 a.m. Jim Golgart, Veteran Services (5 min)

RE: Out of State Travel Request for Jim Golgart and Jamie Von Bank to attend NACVSO Training Conference

- 6. **10:00 a.m. Human Resources (10 min)**
- 7. 10:10 a.m. Mike Schultz, SWCD District Manager (10 min)

RE: German Jefferson Grant

## 8. 10:20 a.m. Darrell Pettis, County Administrator

RE: AMC Legislative Conference, Feb. 28 - March 1, 2018

**RE:** Miscellaneous

- 9. **Commissioner Committee Reports**
- 10. **11:45 a.m. Bruce Kimmel, Ehlers** RE: Award Bond Bids
- 11. Future Meetings
- 12. Reminder: 1:30 p.m. CHB Meeting