

# LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA January 2, 2018

1. 9:00 a.m. board Reorganization (10 min	1.	9:00 a.m. Board Reorganization (	10 min
---	----	----------------------------------	--------

**RE:** Board Reorganization

RE: 2018 Committee Assignments

## 2. 9:10 a.m. Agenda and Consent Agenda (5 min)

RE: December 19, 2017 Minutes and Summary Minutes

# 3. 9:15 a.m. End of Year Claims (5 min)

#### 4. 9:20 a.m. Shayne Bender (5 min)

RE: Clerical Abatements and Additions to Tax Rolls Annual Report

#### 5. 9:25 a.m. Pam Simonette, Auditor - Treasurer (5 min)

RE: County Credit Card Request for Josh Mankowski

# 6. 9:30 a.m. Human Resources (5 min)

#### 7. 9:35 a.m. Brett Mason, Sheriff (5 min)

RE: Annual Dispatch Audiolog Contract

## 8. 9:40 a.m. Dave Tiegs, Highway Engineer (10 min)

RE: MnDOT DCP Agreement and Resolution RE: TH 112 Turnback Agreement and Resolution

#### 9. 9:50 a.m. Darrell Pettis, County Administrator

**RE: Minimum Salary** 

RE: Authorize County Administrator to sign South Central Transit Sponsorship

Letter

RE: 2018 AMC Delegates

RE: Appoint 2 Commissioners to Parks Board

RE: Wage Discussion

Reminder: January 2nd CHB Meeting has been cancelled

- 10. 10:00 a.m. Open Newspaper Bids (5 min)
- 11. Commissioner Committee Reports and Future Meetings