

# LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA December 12, 2017

#### 1. 9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda

RE: November 28, 2017 Minutes and Summary Minutes

RE: November 30, 2017 Minutes RE: December 7, 2017 Minutes RE: November 2017 Transfers

## 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)

### 3. 9:10 a.m. Nik Kadel, Ditch Inspector (10 min)

**RE:** Ditches Update

## 4. 9:20 a.m. Joshua Mankowski (10 min)

**RE: CLIMB Theatre Contract** 

## 5. 9:30 a.m. Pam Simonette, Auditor-Treasurer (5 min)

RE: Credit Card Request for Tyler Luethje RE: Woesthoff Farm Lease

#### 6. 9:35 a.m. Cindy Shaughnessy, Public Health (15 min)

Amended Immtrack Joint Powers Agreement Contracted Case Management Agreement with Thomas Allen Family Home Visiting Grant: regional application letter of intent 2017 Budget Adjustment Other

#### 7. 9:50 a.m. Tyler Luethje, Parks Director (10 min)

RE: Master Plan for Lake Washington County Park

8.	10:00 a.m. CIP Public Hearing (10 min)
9.	10:10 a.m. Amy Beatty, Recycling Agreement with City of Le Center (5 min)
10.	10:15 a.m. Jeff Neisen, IT Director (15 min) RE: Office 2016 License Purchase & AS400 upgrade.
11.	10:30 a.m. Dave Tiegs, Highway Engineer (20 min)
12.	10:50 a.m. Human Resources (10 min)
13.	11:00 a.m. Reconvene Public Hearing for County Ditches 19, 28, 42, 52 and 69 (20 min)
14.	11:20 a.m. Darrell Pettis, County Administrator RE: Miscellaneous
15.	Commissioner Committee Reports
16.	Future Meetings