

## LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA October 17, 2017

1.	9:00 a.m. Agenda and Co	nsent Agend	la
⊥.	3.00 a.iii. Ageilua allu Cu	miseni Agen	ľ

RE: October 3, 2017 Minutes and Summary Minutes

RE: Liquor License - Hobber's

- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Human Services (35 min)
- 4. 9:45 a.m. Ryan Engelstad, Baker Tilly Virchow Krause, LLP (30 min)

RE: 12/31/16 Audit Presentation

- 5. 10:15 a.m. Human Resources (5 min)
- 6. 10:20 a.m. Pam Simonette, Auditor-Treasurer (10 min)

RE: Snowmobile Grant Agreement 2018

RE: David Woestehoff Farm Lease for Ney Property

7. 10:30 a.m. H2Over Viewers (15 min)

**RE:** Introduction

8. 10:45 a.m. Vicki Walechka, Victim Witness (5 min)

**RE:** Grant Agreement

9. 10:50 a.m. Darrell Pettis, County Administrator

RE: MCIT Delegate and Alternate

RE: MCIT JPA

RE: German Jefferson Petition

RE: West Jefferson RE: Justice Center

## 10. **11:00** a.m. PUBLIC HEARING Mike Schultz, SWCD, Kathy Brockway, Env. Services (45 minutes)

RE: Public Hearing-Buffer Ordinance

## 11. Commissioner Committee Reports

## 12. Future Meetings List