

## LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA September 26, 2017

1.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda (	5 min)
----	---------------------------------------	--------

RE: September 19, 2017 Minutes and Summary Minutes

RE: Liquor licenses for Caribou Gun Club, Next Chapter Winery and Traxler's

**Hunting Preserve** 

2. 9:05 a.m. Kathy Brockway, Zoning Administrator (10 minutes)

Request for Action-CUPs/ Vacation Rental By Owner (VRBO) discussion

- 3. 9:15 a.m. Human Resources (5 min)
- 4. 9:20 a.m. Set 2018 Preliminary Levy (10 min)
- 5. 9:30 a.m. Darrell Pettis, County Administrator / Engineer (10 min)

**RE: Lexington Avenue Street Assessments** 

RE: Draft Feasibility Studies for Le Sueur-Scott JD 4, CD 41 and CD 61

RE: German Jefferson Petition

6. 9:40 a.m. Pam Simonette, Auditor - Treasurer (5 min)

**RE: Tax Forfeiture Auction properties** 

- 7. Commissioner Committee Reports
- 8. Future Meetings List
- 9. **9:45 a.m. Parks Board Workshop**

10. **10:30 a.m. West Jefferson Work Session**