

## LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA September 5, 2017

1.	9:00 a.m. Agenda and Conse	ent Agenda

RE: August 22, 2017 Minutes and Summary Minutes

RE: August 2017 Transfers

- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Dan Larson, MN Rural Counties (20 min)

RE: Background and Activities Update

4. 9:30 a.m. Jim McMillen, Maintenance Director (5 min)

RE: Request to replace area under dumpsters with concrete

5. **9:35 a.m. Pam Simonette (5 min)** 

RE: Application for Repurchase for Shane Selbrade

6. 9:40 a.m. Brett Mason, Sheriff (15 min)

RE: K9 Purchase Request

- 7. 9:55 a.m. Human Resources (5 min)
- 8. 10:00 a.m. Peter Lindstrom (15 min)

RE: New Prague Senior Living PACE Project

9. 10:15 a.m. Darrell Pettis, County Administrator / Engineer

RF: Notice from MPCA

RE: EMPG Grant

RE: CR 104 Right of Way RE: County Ditch #42

10. 10:20 a.m. Joshua Mankowski (10 min)

RE: Gravel Tax Shoreland project

- 11. Commissioner Committee Reports
- 12. Future Meetings List
- 13. **10:30** a.m. German Jefferson Workshop
- 14. 11:00 a.m. Market Study Results Workshop