

## LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA June 27, 2017

- 1. **9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda (5 min)** RE: June 20, 2017 Minutes and Summary Minutes RE: Tobacco Licenses
- 2. 9:05 a.m. Neil Pekrul and Pat Simonette, UNIMIN (20 min) RE: Annual Report
- 3. 9:25 a.m. Kathy Brockway, Zoning Administrator (10 minutes) CUPs
- 4. 9:35 a.m. Human Resources (5 min)
- 5. 9:40 a.m. Joshua Mankowski, Environmental Resources Specialist (10 min) Gravel Tax Project, CLIMB Theatre Update
- 6. 9:50 a.m. Jeff Neisen, IT Director (15 min) RE: Zix Update/review

## 7. 10:05 a.m. CLOSED SESSION Develop or consider offers or counteroffers for the purchase or sale of real or personal property, Parcel ID 01.103.7600 per Mn Stat 13D.05 Subd 3 (c) (3)

8. **10:30 a.m. Darrell Pettis, County Administrator/Engineer** RE: County Credit Card Request for Nancy Domonoske RE: Alan Davis Repurchase Application RE: Orders Amending Viewers on CD 18 and 63 RE: APX Construction Contract for Le Sueur Shop RE: Treatment Court Contract Amendment RE: Ordinance

- 9. **Commissioner Committee Reports**
- 10. Future Meetings
- 11. WORKSHOP Wheelage and Sales Tax
- 12. WORKSHOP Turnbacks
- 13. **11:00 a.m. BKV WORKSHOP**