

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA May 16, 2017

1.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda
2.	9:05 a.m. Claims (5 min)
3.	9:10 a.m. Human Services (35 min)
4.	9:45 a.m. Brett Mason, Sheriff (15 min) RE: Montgomery Update
5.	10:00 a.m. Human Resources (10 min)
6.	10:10 a.m. Cindy Shaughnessy, Public Health (10 min) RE: Measles Update
7.	10:20 a.m. Nik Kadel, Ditch Inspector (10 min)

8. 10:30 a.m. Darrell Pettis, County Administrator/Engineer

RE: Golf Carts/ATVs on County Highways Discussion

RE: TH 112 Bolton & Menk Professional Services Agreement

RE: 2017 Bonding - Draft Schedule of Events

RE: Resolution to call for CIP, June 6th at 9:00 a.m.

RE: Henderson Flood Mitigation Study

RE: MnDOT Master Partnership Agreement

RE: Subordination Agreement

RE: Blighted Properties

RE: County Ditch #60

RE: County Credit Card Request for Brent Christian

- 9. **Commissioner Committee Reports**
- 10. Future Meetings