

# LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA May 2, 2017

1	9:00 a.m.	Agenda and	<b>Consent Agenda</b>
<b>工</b> .	J.00 a	ASCIIMA AIIM	CONSCIN ASCINA

RE: April 18, 2017 Minutes and Summary Minutes

RE: 3.2 On & Off Beer License Renewal for Best Point Resort

RE: April 2017 Transfers

- 2. 9:05 a.m. Swearing in Interim County Sheriff (5 min)
- 3. **9:10 a.m. Claims (5 min)**
- 4. 9:15 a.m. Human Resources (10 min)
- 5. **9:25 a.m. Amy Beatty, Environmental Programs Specialist (15 min)**RE: Solid Waste Licenses and 2016 County Feedlot Officer Annual Report
- 6. 9:40 a.m. Joshua Mankowski, Environmental Resources Specialist (15 min)
- 7. 9:55 a.m. Stacy Lienemann, Director Waseca Le Sueur Regional Library System (10 min)

**RE: Library Legislation** 

8. 10:05 a.m. Darrell Pettis, County Administrator/Engineer (15 min)

RE: Department of Revenue Service Agreement

RE: CD43 Record Correction

RE: CD44 Record Correction RE: Wheelage Tax Discussion

-- ----

RE: TRUE JPA

RE: Request for County issued credit card for Allan Sowieja, Deputy Sheriff

**RE: ADA Transition Plan** 

RE: Le Sueur Shop Bid Opening date changed to Monday, May 22nd at 1:00 p.m.

## 9. 10:20 a.m. Nik Kadel, Ditch Specialist (10 min)

RE: JD #4 Estimate

### 10. **10:30 a.m. Closed Session (15 min)**

RE: To develop offer to purchase real property, parcel 20.033.0100 - MN Stat. 13D.05 (3) (c) (3)

### 11. Commissioner Committee Reports

### 12. Future Meetings

### 13. German Jefferson / West Jefferson Work Session