

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA 320 PLUT AVENUE, LE CENTER, MN 4H FAMILY CENTER April 18, 2017

1.	BOARD MEETING TO BE HELD AT THE 4H BLDG
2.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda April 4, 2017 Minutes and Summary Minutes
3.	9:05 a.m. Claims (5 min)
4.	9:10 a.m. Human Services (35 min)
5.	9:45 a.m. Kathy Brockway, Zoning Administrator (10 min) Requests for Action
6.	9:50 a.m. Brent Christian, County Attorney (5 min) RE: Le Center / Le Sueur County Land Transaction
7.	10:00 a.m. Human Resources (10 min)
8.	10:10 a.m. Cindy Shaughnessy (10 minutes) Public Health Approval of amended Le Sueur-Waseca CHB Joint Powers Agreement Introduction of new Public Health staff

10:20 a.m. Nik Kadel, Ditch Inspector (10 minutes)

RE: Ditch Report

9.

10. **10:30** a.m. Jim McMillen, Maintenance (5 min)

RE: Contract Approvals

11. 10:35 a.m. Miranda Rosa, Drug Court (5 min)

RE: First Judicial District Court and Le Sueur County Cooperative Agreement

12. 10:40 a.m. Brett Mason, Sheriff (5 min)

RE: 2017 Federal Supplemental Boating Safety Patrol Grant Agreement

13. 10:45 a.m. Jim Golgart, Veterans Services (5 min)

RE: Memorial Day Funds

14. **10:50** a.m. Dave Tiegs, Highway (5 min)

RE: Le Sueur Shop bid date May 16, 2017

RE: MnDOT lighting Agreement

RE: 2017 Projects

15. **10:55 a.m. Brian Collins, Probation**

RE Contract

16. **11:00 a.m. Public Hearing - Ditches**

RE: CD23 - Lien

RE: CD23 - Informational Redetermination/Repair RE: CD43 - Informational Redetermination/Repair RE: CD44 - Informational Redetermination/Repair

17. Commissioner Committee Reports

18. Future Meetings