

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA January 17, 2017

1.	*MEETING AND HEARINGS WILL BE HELD IN COURTROOM A
2.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda (5 min) RE: January 3, 2017 Minutes and Summary Minutes RE: December 2016 Transfers
3.	9:05 a.m. Claims (5 min)
4.	9:10 a.m. Human Services (35 min)
5.	9:45 a.m. Pam Simonette, Auditor - Treasurer (5 min) RE: Credit Card Request
6.	9:50 a.m. Brian Collins, Field Services District Supervisor, MN Dept of Corrections (5 min) RE: Introduction
7.	9:55 a.m. Human Resources (5 min)
8.	10:00 a.m. West Jefferson Public Hearing RE: Establish Sanitary Sewer Subordinate Service District
9.	11:00 a.m. Public Hearing on P&Z Committee Changes (15 min)

11:15 a.m. Dave Tietz, Sheriff (5 min)

10.

11. **11:20** a.m. Cindy Shaughnessy, Public Health Director

12. **11:30** a.m. Darrell Pettis, County Administrator / Engineer

RE: MCIT

RE: Henderson Flood Feasibility Study RE: Equipment Purchasing Corrections

RE: Out-of-State travel request, Tom Beer to attend ATTSA Conference from March 20-22, 2017 in Fargo, ND

RE: Le Sueur - Rice County Joint Ditch 38 Informational Meeting, March 16th RE: Le Sueur - Rice County Joint Ditch 38 Redetermination of Benefits Public Hearing

RE: Recommendation to reclassify Cindy Westerhouse, full time Human Resources Director in Human Resources, Grade 14, Step 7 at \$35.35 to Grade 15, Step 6 at \$36.21 per hour, effective January 9, 2017.

13. **Board Member Committee Reports**

14. Future Meetings