

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA August 16, 2016

1.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda RE: August 2, 2016 Minutes and Summary Minutes RE: August 12, 2016 Canvass Board Minutes RE: CD #68 Repair Request
2.	9:05 a.m. Claims (5 min)
3.	9:10 a.m. Sue Rynda, Human Services (35 min)
4.	9:45 a.m. Josh Mankowski, Environmental Services (30 min) RE: Discuss Gravel Tax Project Request(s) RE: AIS Update
5.	10:15 a.m. Cindy Shaughnessy, Public Health Director (10 min)
6.	10:25 a.m. Don Reak, Parks Director (5 min) RE: Washington Park Playground Equipment
7.	10:30 a.m. Cindy Westerhouse, Human Resources (5 min)
8.	10:35 a.m. Darrell Pettis, County Administrator / Engineer RE: Misc.

Future Meetings

9.

10. **11:00** a.m. Budget Meetings