

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA December 20, 2016

1.	4:30 p.m. Agenda and Consent Agenda RE: December 13, 2016 Minutes and Summary Minutes
2.	4:31 p.m. Kathy Brockway, P&Z Administrator (2 min) Request for Action-2 Conditional Use Permits
3.	4:33 p.m. Human Resources (2 min)
4.	4:35 p.m. Claims (5 min)
5.	4:40 p.m. Human Services (35 min)
6.	5:15 p.m. Chuck Retka (5 min) RE: Snowmobile Trails
7.	5:20 p.m. Cindy Shaughnessy, Public Health

9. 5:35 p.m. Darrell Pettis, County Administrator / Engineer

RE: Commissioner Salary and Per Diem

RE: 2017 AMC Appointments RE: Elected Officials Salaries

5:30 p.m. Brett Mason (5 min)

RE: Task Force JPA

8.

RE: Road & Bridge Budget Adjustments

10.	5:45 p.m. Jim McMillen (5 min) RE: Permit Parking - West County Parking Lot
11.	5:50 p.m. 2017 Fee Changes Public Hearing (10 min)
12.	6:00 p.m. 2017 Levy - Budget Public Hearing
13.	6:15 p.m. Approve 2017 Levy
14.	6:20 p.m. Approve 2017 Budget
15.	6:30 p.m. Al Christensen (15 min) 2016 Tri County Update
16.	6:45 p.m. Amy Beatty, Environmental Programs Specialist 2017 Recycling Facility Agreement Between Le Sueur County and City of Le Center

Future Meetings

17.