

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA November 22, 2016

1. J.VV a.III. AECIIVA AIIV CUIISCIIL AECIIVA IJ IIII	genda (5 min)	Consent Age	9:00 a.m. Agenda	1.
---	---------------	-------------	------------------	----

RE: November 15, 2016 Minutes and Summary Minutes

RE: Ladies of Ducks Unlimited Gambling Permit

2. 9:05 a.m. Kathy Brockway, PZ Administrator (5 minutes)

Request for Action

3. **9:10 a.m. Jim McMillen (5 min)**

RE: Carpet Quotes

- 4. 9:15 a.m. Public Health (15 minutes) Cindy Shaughnessy & Darlene Tuma
- 5. 9:30 a.m. Human Resources (10 min.)

6. **9:40 a.m. Dave Tietz, Sheriff (5 min)**

RE: 2016 Federal Boating Grant

7. **9:45 a.m. Jennifer Letts (10 min)**

RE: Designated Predatory Offender Residency Restrictions Ordinance

8. 9:55 a.m. Darrell Pettis, County Administrator / Engineer

RE: Proposed Designated Predatory Offender Residency Restriction Ordinance

RE: Reappoint Carol Freid to the Waseca-Le Sueur Regional Library Board

RE: TH 22 Corridor Study

RE: 2017 Public Transit Grant and Capital Bus Purchase

RE: MCIT Designation Form

9. **Highway Work Session**

RE: Remaining CSAH Bond Funds (@ \$1.5 million)

RE: 2017 CSAH borrowing ahead

RE: Le Sueur Shop Project

RE: 2017 Road Plan

RE: 2015 CIP dollars (\$950,000 left for County Road 104)

10. Future Meetings