

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA September 20, 2016

1. 9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda

RE: September 6, 2016 Minutes and Summary Minutes

- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Sue Rynda, Human Services (35 min)
- 4. 9:45 a.m. Human Resources (5 min)
- 5. 9:50 a.m. Pam Simonette (5 min)

RE: 2017 Snowmobile Grant

RE: Tax Forfeitures

RE: Credit Card Request

6. 9:55 a.m. Darrell Pettis, County Administrator / Engineer

RE: Partial Revocation of CSAH 53

RE: Clear Lake Public Access Drive Funding

RE: CD #70

RE: Budgets

RE: Health Insurance

- 7. Future Meetings
- 8. 10:00 a.m. FRST Workshop (1 hour)

- 9. **11:00** a.m. Market Survey Workshop (1 hour)
- 10. **12:00** p.m. Budget Workshop