

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA September 6, 2016

- 9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda
 RE: August 23, 2016 Minutes and Summary Minutes
 RE: JD #5 Repair Request
 RE: Two CD #63 Repair Requests
 RE: CD #38 BR #5 Repair Request
 RE: August 2016 Transfers
- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Human Resources (5 min)
- 9:15 a.m. Joshua Mankowski (15 min) Request gravel tax assistance for a shoreline project, resolution to adopt County Water Plan
- 5. 9:30 a.m. Cindy Shaughnessy (60 minutes) 2015 Annual Agency Evaluation
- 6. **10:30 a.m. Kathy Brockway (15 minutes)** RE: 4--Request for Action Items
- 7. **10:45 a.m. Sue Rynda (5 min)** RE: MN Judicial Branch Resolution
- 8. **10:50 a.m. Carol Blaschko** RE: CSAH 29 Resolution

RE: AMC Annual Conference Reminder: December 5-6, 2016 at the Hyatt Regency Minneapolis

9. Future Meetings