

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA August 23, 2016

1.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda (5 min)
----	---------------------------------------------

RE: August 16, 2016 Minutes and Summary Minutes

2. 9:05 a.m. Joe Stangel, DNR (15 min)

RE: Shea's Lake WMA

3. 9:20 a.m. Scott Gerr (15 min)

RE: Quotes

4. 9:35 a.m. Jim McMillen, Maintenance (5 min)

RE: Final Payment

5. 9:40 a.m. Amy Beatty - Environmental Programs Specialist (15 min)

Ettlin's Cafe Recycling Grant Application

6. 9:55 a.m. Human Resources (5 min)

7. 10:00 a.m. Darrell Pettis, County Administrator / Engineer

RE: CSAH 24 / CR 114 Intersection

RE: TH 112 Resolution

RE: 2017 Health Insurance Benefits

RE: Misc.

8. Future Meetings

9. **10:30** a.m. Board Meeting ends - BUDGET MEETINGS