

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA August 2, 2016

1.	9:00 a.m.	Agenda and	Consent Agenda

RE: July 26, 2016 Minutes and Summary Minutes

RE: CD #54 and #63 Repair Requests

RE: July Transfers

RE: 3.2 Beer License for Immaculate Conception of Marysburg Church

RE: Le Sueur County Ducks Unlimited Gambling Application

- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. **9:10 a.m. Tim Penny (15 min)**

RE: SMIF Presentation

4. 9:25 a.m. Joshua Mankowski, Public Hearing (15 minutes)

RE: Draft Water Plan

5. 9:40 a.m. Kathy Brockway, Zoning Administrator (5 minutes)

Request for Action- Novel Energy Solutions-Vetter Enterprises

- 6. **9:45 a.m.** Amy Beatty, Environmental Programs Specialist, Tires from Elysian Township (10 minutes)
- 7. 9:55 a.m. Jim McMillen, Maintenance (5 min)

RE: Sidewalk Replacement by South door

8. **10:00 a.m. Human Resources (10 min)**

9. **10:10 a.m. Darrell Pettis, Administrator / Engineer**

RE: Space Study Direction RE: Right of First Refusal

RE: MCIT Letter

10. Future Meetings

11. **12:00** p.m. Ney Park Lunch