

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA July 19, 2016

1	9·00 a m	Agenda and	d Consent	Agenda
1 .	3.00 a.iii.	Agellua all	u consent	Agenua

RE: July 5, 2016 Minutes and Summary Minutes

RE: Annual Kilkenny Fire Department ATV Ride - August 6, 2016

RE: CD #45 and 60 Repair Requests

- 2. 9:05 a.m. Claims (5 min)
- 3. 9:10 a.m. Human Services (35 min)
- 4. 9:45 a.m. Dave Tietz, Sheriff (15 min)

RE: AVAS Presentation

5. **10:00 a.m. Scott Gerr, MIS (5 min)**

RE: Citrix Maintenance Renewal

RE: VMware Renewal

- 6. **10:05 a.m. Human Resources (10 min.)**
- 7. 10:15 a.m. Justin Lutterman, GIS (10 min)

RE: Out of State Travel Request to attend 2016 Schneider Conference in Ankeny,

IA from July 27-28

RE: Aerial Imagery (Pictometry) Authorization to Proceed

8. 10:25 a.m. Darrell Pettis, County Administrator / Engineer

RE: DNR Buffer Mapping Project

RE: Property purchase update

RE: Final 169 Project

RE: Ney Park Luncheon Invite, August 2nd at 12:00 p.m.

RE: Transit

RE: Resolution to Reduce Retainage on CSAH 3

RE: CSAH 28 and TH 169 Final Payment

RE: 2016 Emergency Management Performance Grant

9. **Future Meetings**