

# LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA June 28, 2016

1.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda (5	5 min)
<b>-</b> .	Jioo aiiiii / igciiaa aiia coiisciit / igciiaa (s	<i>,</i> ,

RE: June 21, 2016 Minutes and Summary Minutes

**RE: Tobacco Licenses** 

#### 2. 9:00 a.m. Extension (2 min)

RE: Meet the 4-H summer intern

### 3. 9:05 a.m. UNIMIN Annual Report (30 min)

#### 4. 9:35 a.m. Kathy Brockway, P & Z Adm. (15 minutes)

RE: 2-Requests for Action
RE: Resolution- Grannie Pods

#### 5. 9:50 a.m. Human Resources (10 min)

- 6. 10:00 a.m. Reconvene Board of Equalization (15 min)
- 7. 10:15 a.m. Ditches Public Hearing (30 min)

RE: CD # 6, 29, 31, 42, 58, 59, and 64

#### 8. 10:45 a.m. Ann Traxler, Tammy Stewig and Pam Voit (15 min)

RE: Socorro, New Mexico Trip Powerpoint

## 9. 11:00 a.m. Darrell Pettis, County Administrator/Engineer

RE: CR 118, TH 19 Lighting Agreement

RE: County Road 29

RE: Repair Le Center Cold Storage Building

RE: Waterville Shop Final Payment

RE: West Jefferson Facility Plan Preliminary Approval

RE: CD #63 and #19 discussion RE: Budget direction discussion

RE: Le Sueur Shop RE: Storm damage

# 10. Future Meetings

## 11. 11:00 a.m. Space Study Workshop