

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA June 7, 2016

1.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda RE: May 24, 2016 Minutes and Summary Minutes RE: May 2016 Transfers
2.	9:05 a.m. Claims (5 min)
3.	9:10 a.m. Kathy Brockway, PZ Director (5 minutes) RFA
4.	9:15 a.m. Public Health New Fee Public Hearing (5 min)
5.	9:20 a.m. Cindy Shaughnessy, Public Health Director (10 minutes) RE: Fee Resolution; Request to accept Blue Plus grant and WIC grant
6.	9:25 a.m. Retrofit Lighting (1 hour)
7.	10:25 a.m. Human Resources (5 min)
8.	10:30 a.m. Jerry Cooney (20 min) RE: Fair Parking
9.	10:50 a.m. Joshua Mankowski (15 min) RE: Cannon River 1W1P

11:05 a.m. Darrell Pettis, County Administrator/Engineer

10.

RE: Crane Creek Paving Contract

RE: CD #38 Joint Board

RE: Transit

RE: Intersection Lighting for CSAH 2 & 19 RE: Excel Energy Construction Agreement

RE: Bonding

RE: Leadership Workshop RE: Sheriff Resolution

11. Future Meetings