

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA May 17, 2016

1.	9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda RE: May 3, 2016 Minutes and Summary Minutes RE: CD #64 and 59 Repair Request
2.	9:05 a.m. Claims (5 min)
3.	9:10 a.m. Human Services (35 min)
4.	9:45 a.m. Joshua Mankowski, LSC Resource Specialist (15 min) Gravel Tax projects
5.	10:00 a.m. West Jefferson Project Public Hearing (45 min)
6.	10:45 a.m. Kathy Brockway, Environmental & PZ Director (20 min) FRST -Professional Contract
7.	11:05 a.m. Cindy Shaughnessy, Public Health Director (10 minutes)
8.	11:15 a.m. Human Resources (10 min)
9.	11:25 a.m. Jim McMillen (10 min) RE: Environmental Services Carpet Quote

11:35 a.m. Darrell Pettis, County Administrator/Engineer RE: Award Bids CSAH 32, CR 126 and Countywide Restriping

10.

RE: AMC Meeting

RE: Employee Appreciation Picnic RE: Upcoming Board Workshops

RE: Transit

RE: CD #38 Redetermination Update

RE: CD #40 Discussion RE: CD #43 Discussion

RE: SMIF Letter RE: Annual Report

11. Future Meetings