

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA May 3, 2016

1.	9:00 a.m.	Agenda and	Consent Agenda

RE: April 19, 2016 Minutes and Summary Minutes

RE: CD #23 and #43 Repair Requests

RE: MN Sporting Clays Association Gambling Application

2. 9:05 a.m. Claims (5 min)

3. 9:10 a.m. Kathy Brockway, Zoning Administrator (5 minutes)

RFA - 2 Conditional Use Permits, Le Sun LLC, Fox

4. 9:15 a.m. Amy Beatty, Environmental Programs Specialist (30 min)

RE: Solid Waste License Applications, Scott County Household Hazardous Waste Agreement, and Resolution for Disposal Cost from the Townships

5. 9:45 a.m. Mike Schultz, SWDC (10 min)

RE: Ditch Inspection Update

6. 9:55 a.m. Dave Tietz, Sheriff (5 min)

RE: Squad Equipment

RE: Mutual Aid Agreement

RE: National Police Week

7. 10:00 a.m. Jim McMillen, Maintenance (10 min)

RE: Fire alarm panel

8. **10:10 a..m. Human Resources (10 min)**

9. **10:20 a.m. Darrell Pettis, County Administrator/Engineer**

RE: Le Sueur County HRA Board Appointment

RE: Transit

RE: TH 13 Agreement

RE: Lake Washington Outlet Structure

RE: JD #1 Repair Request RE: MAXIMUS Contract

10. Future Meetings