

LE SUEUR COUNTY BOARD OF COMMISSIONERS MEETING AGENDA 88 S. PARK AVE, LE CENTER, MN LE SUEUR COUNTY COURTHOUSE December 22, 2015

- 1. 9:00 a.m. Agenda and Consent Agenda (5 min) RE: December 15 Minutes and Summary Minutes RE: CD #18 Repair Request
- 2. 9:05 a.m. Ann Traxler and Cindy Shaughnessy (10 minutes)
- 3. 9:15 a.m. Human Resources (5 min)
- 4. 9:20 a.m. 2016-2017 Feedlot Work Plan & Le Sueur County & City of Le Center Recycling Agreement (15 minutes)
- 5. 9:35 a.m. Josh Mankowski, LSC Resource Specialist (15 min) AIS Resolution
- 6. 9:50 a.m. Pam Simonette (5 min) RE: Credit Card Request
- 9:55 a.m. Darrell Pettis, County Administrator/Engineer
 RE: 2015 End of the Year Actions
 RE: Reappoint Connolly to Aging Services
 RE: Budget line item changes
 RE: Elected Official Salaries

RE: TH 112 Consultant Agreement RE: TH 112 Draft Jurisdictional Reversion Agreement RE: JD #1 Repair Request RE: Final Contract with Frattalone Companies, Inc.

10:00 a.m. Kathy Brockway, Zoning Administrator (15 min) (Public Hearing)
 Public Hearing- Ordinance Revisions- Section 17, Subsurface Sewage Treatment
 Systems and Septic Upgrade Loan Administration Plan

9. 10:30 a.m. 2016 German-Jefferson Financing Workshop

10. Future Meetings